Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident spectaculos la un loc de joacă. Doi adolescenți, catapultați de un leagăn
Accident spectaculos la un loc de joacă. Doi adolescenți, catapultați de un leagăn

Accident spectaculos la un loc de joacă. Doi adolescenți, catapultați de un leagăn

Doi adolescenți dintr-o localitate din Kazahstan au fost victimele unui accident spectaculos, după ce leagănul în care se dădeau s-a prăbușit și i-a aruncat într-un gard.

Teribilul accident s-a petrecut la un loc de joacă din localitatea Pavlodar, în nord-estul țării și a fost filmat de camerele de supraveghere stradală.

Cei doi adolescenți, în vârstă de 14 și 13 ani, au urcat împreună în leagăn și au început să balanseze din ce în ce mai tare. La un moment dat, după doar câteva secunde, acesta a cedat sub gteutatea lor și i-a aruncat în aer, în vreme ce mai mulți adolescenți priveau îngroziți de pe margine. Leagănul s-a prăbușit la pământ prinzându-l pe unul dintre adolescenți sub el.

Imaginile de pe înregistrările video arată cum unul dintre băieți, într-un tricou albastru, se prăbușește la pământ în apropiere, în vreme ce echipamentul cade peste el. Cel de-al doilea, care poartă un tricou alb este catapultat câțiva metri mai încolo într-un gard metalic.

Imediat, în timp ce adolescenții se zvârcoleau de durereș și încercau să se ridice, cetățenii care au asistat la accident, de pe margine, au intervenit să-i ajute. Aceștia le-au acordat primul ajutor și au sunat de urgență solicitând intervenția serviciillor specializate de ambulanță

Băieții au fost transporați de urgență la Spitalul Regional pentru Copii din Pavlodar unde au primit îngrijiri de specialitate. Ei au fost diagnosticați cu leziuni la nivelul capului, contuzii, vânătăi la piept și alte leziuni. Rapoartele medicale au arătat că statrea lor de sănătate este bună, iar viața nu le-a fost pusă în pericol.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Kamshat Kunpeisova, a declarat presei locale că starea celor doi este bună.

„Ambii copii au fost internați la spital în condiții moderate. Ei primesc îngrijiri medicale de care au nevoie pentru a-și reveni în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de presa locală.

Locul de joacă a fost amenajat în urmă cu patru ani, iar echipamentele au fost construite tot la acel moment.

Poliția a demarat o anchetă și efectuează cercetări cu privire la spectaculosul accident., conform dailymail.co.uk

Alocațiile se dublează în 2022. Cu cât vor crește anul acesta

Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: