Șoferul în vârstă de 41 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului, în stare de ebrietate și  a zburat câțiva zeci de metri după ce a intrat cu o viteză mare în rondul dintr-un sens giratoriu.

După cascadorie, a ajuns direct la spital.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum un Suzuki Swift se apropie de sensul giratoriu, fără ca șoferul să reducă din viteză.

Impactul dur şi marginea rotunjită a construcţiei a făcut ca maşina să ajungă în aer, fiind foarte aproape să intre chiar în cameră.

Potrivit informaţiilor oficiale, luându-şi zborul, automobilul a tăiat un pin, a zburat peste un monument, până a se opri pe teritoriul unei parohii, după ce a mai deteriorat câteva construcţii de acolo. Potrivit Google Maps, distanţa dintre locul decolării şi cel al aterizării constituie 64 de metri!

La faţa locului au intervenit şi pompieri care s-au ocupat de descarcerare. Bărbatul de 41 de ani era conștient, dar blocat în mașină, aceasta luând foc chiar imediat după ce a fost scos cu succes. Ulterior şoferul a fost transportat la spital.

Niebezpieczny wypadek

Policjanci wyjaśniają okoliczności zdarzenia, do którego doszło w niedzielę po godz. 18:00 w miejscowości Rąbień. 41-letni kierujący wjechał na nasyp ronda i wzbił się autem "lądując" na terenie posesji, gdzie uderzył w zabudowania przykościelne. – Zakleszczonego z pojazdu pomogli wyciągnąć strażacy. Został przetransportowany do szpitala. Od mężczyzny była wyczuwalna woń alkoholu – informuje Policja Województwa Łódzkiego.- Samochód osobowy marki Suzuki Swift na rondzie wyleciał w powietrze, ściął sosnę, przeleciał nad pomnikiem Papieża i zatrzymał się na budynku gospodarczym należącym do Parafii Zwiastowania Pańskiego w Rąbieniu. Przytomnego kierowcę trzeba było wycinać z samochodu – informuje Ochotnicza Straż Pożarna Rąbień.Bądźcie ostrożni! #TVA #Wypadek

Publicată de Telewizja Aleksandrów Łódzki pe Duminică, 12 aprilie 2020

După cum am menţionat, bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate, pentru că se simţea de la el un miros de alcool, însă prin probele de sânge prelevate urmează să se stabilească gradul de alcoolemie şi respectiv dacă a consumat sau nu.

Materialul colectat de polițiști va fi evaluat de experți. Oamenii legii vor să afle cu ce viteză conducea șoferul şi de ce s-a urcat în mașină dacă ar fi fost în stare de ebrietate, scrie RomâniaTV.