Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident rutier de proporții în Azuga. Traficul de pe DN 1, blocat
Accident rutier de proporții în Azuga. Traficul de pe DN 1, blocat

Accident rutier de proporții în Azuga. Traficul de pe DN 1, blocat

Un accident de proporții a avut loc, miercuri seară, pe DN 1, la Azuka (km 134), în urma căruia circulația a fost oprită pe ambele sensuri.

Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe DN 1, la Azuga, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu pasageri.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 133+900, pe sensul de mers către Braşov, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Sursa citată mai spune că, în accident sunt implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu pasageri.

Poliţia informează că un bărbat de 20 de ani a condus o autoutilitară pe sensul către Bucureşti şi, posibil pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau 13 pasageri şi care circula pe sensul către Braşov. Ulterior, a fost proiectat într-un ansamblul de vehicule (încărcat cu apă minerală) condus de un bărbat de 51 de ani care circula către Bucureşti.

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului autoutilitarei a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, precizează sursa citată.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, mai arată IJP Prahova.

Traficul este blocat pentru efectuarea cercetărilor.