Traficul pe şoseaua de centură a municipiului Lugoj, judeţul Timiş, a fost oprit, azi dimineaţă, în jurul orei 6.00, ca urmare a unui accident în lanţ. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în accident  au fost implicate patru autovehicule.
Din primele informaţii obţinute de la faţa locului rezultă că o persoană a decedat, iar alte două au fost grav rănite. Circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a municipiului timişean a fost blocată în ambele sensuri. Traficul a fost deviat, provizoriu, prin municipiu.

În urma impactului, patru persoane dintre care două în stare gravă au ajuns la spital iar şoferul unui autoturism implicat în accident a murit pe loc. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare de la pompieri, mai multe ambulante şi un echipaj SMURD.
Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului reiese că şoferul unui microbuz plin cu pasageri, ce se îndrepta spre Caransebeş, nu a observat că şoferul unui autotren, care lucra la autostradă, se pregătea să vireaze la stânga pentru a intra spre şantier şi a intrat în spatele acestuia. În acest timp. şoferul unui autoturism Dacia Papuc care circula cu viteză în spatele microbuzului nu a mai apucat să evite impactul cu acesta şi a virat stânga intrând pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu o camionetă încărcată cu lemne care circula regulamentar. transmite lugojonline.ro. În urma coliziunii un bărbat aflat în Dacie a murit pe loc iar cele patru persoane aflate în maşină. dintre care o femeie, au fost rănite şi transportate la spital.
Cele cinci persoane aflate în autoturism se îndreptau spre serviciu, aceştia fiind angajaţi ai unei firme ce efectuează lucrări la autostradă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului fac cercetări pentru a afla cauza exacta care a dus la producerea accidentului.