Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident la Galați. Incident soldat cu șase mașini avariate
Accident la Galați. Incident soldat cu șase mașini avariate

Accident la Galați. Incident soldat cu șase mașini avariate

Şase maşini au fost implicate, joi, într-un carambol în apropierea sediului IPJ din Galaţi iar trei persoane aflate în autoturismele avariate au fost rănite şi au ajuns la spital

Accident la Galați. Incident soldat cu șase mașini avariate. Şase maşini au fost implicate, joi, într-un carambol în apropierea sediului IPJ din Galaţi iar trei persoane aflate în autoturismele avariate au fost rănite şi au ajuns la spital, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ).

Accident la Galați, chiar lângă sediul IPJ

Potrivit sursei citate, în jurul orei 17,00 s-a produs un accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, pe sensul de mers dinspre b-dul George Coşbuc spre strada Constructorilor, în apropierea sediului IPJ Galaţi, accident în care au fost implicate şase autoturisme.

Incidentul a fost sesizat prin apel la SNUAU 112, la ora 17,05. În urma acestui eveniment rutier, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale şi pentru investigaţii suplimentare.

Traficul rutier e blocat

Traficul rutier este blocat în continuare pe acest tronson de drum, întrucât se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Din primele cercetări a rezultat faptul că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza nerespectării distanţei regulamentare în mers între autoturisme.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.