Evenimentul Zilei > Actualitate > Deputat PSD, implicat în accident rutier înaintea mitingului de la Galaţi. A rămas fără permis
Deputat PSD, implicat în accident rutier înaintea mitingului de la Galaţi. A rămas fără permis

Deputat PSD, implicat în accident rutier înaintea mitingului de la Galaţi. A rămas fără permis

Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat într-un accident rutier, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Deputatul conducea un autoturism de teren când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii lovite de parlamentar a fost rănit, la fel şi o femeie, pasageră în acelaşi autoturism, potrivit romaniatv.net.

 

"Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate", au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.

 

Deputatului PSD Florin Popa i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului. Rezultatul a arătat că deputatul nu consumase băuturi alcoolice.