Timp de mai bine de o oră, traficul rutier a fost oprit pe DN15(E60) Luduş – Târgu Mureş, informează Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române. Din primele informații furnizate de autoritățile locale reiese că, în jurul orei 14.15,  un autoturism a derapat, a intrat pe contrasens și, la intrarea în localitatea Ungheni dinspre Recea, a lovit în plin un camion, înmatriculat în Brașov,  care circula din sens opus. În accident a fost implicată și o a treia mașină, al cărei șofer nu a mai putut evita coliziunea cu celelalte două autovehicule.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Locotenent Gagyi Mihai, a declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că, în urma apelului la 112, la fața locului au ajuns patru ambulanțe SMURD și una a Serviciului Județean de Ambulanță. Totodată, a fot trimisă și o autospecială destinată transportului de victim multiple.  „Din păcate, un bărbat a decedat. Două persone sunt rănite grav, iar alte două sunt rănite ușor”, a precizat ofițerul de presă al ISU Mureș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul a fost reluat, începând cu ora 15.35, pe un fir, alternativ.