Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav. Patru mașini făcute praf. SMURD a intervenit de urgență
Accident grav. Patru mașini făcute praf. SMURD a intervenit de urgență

Accident grav. Patru mașini făcute praf. SMURD a intervenit de urgență

SMURD a intervenit de urgență la un accident grav. Patru mașini au fost avariate pe DN14, în județul Sibiu. Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și a lovit un camion și alte două mașini.

 

Accident rutier grav în zona localității Șaroș pe Târnave, din județul Sibiu. MURD a intervenit, marți seara, pe DN14, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și a lovit un camion și alte două mașini.

În urma impactului, un bărbat a primit îngrijiri medicale.

„S-a acordat asistență medicală unui bărbat, care a refuzat transportul la spital”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, citat de oradesibiu.ro.

Polițiștii rutieri au anunțat că traficul este blocat în acea zonă.

„Traficul rutier este complet blocat după ce un autoturism ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autovehicul de 7,5t și alte 2 mașini mici. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Recomandam prudență și atenție în trafic”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu. Din primele informații, o persoană a fost rănită și i s-a acordat îngrijiri medicale.