Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav la Onești. 18 persoane au fost implicate în incident
Accident grav la Onești. 18 persoane au fost implicate în incident

Accident grav la Onești. 18 persoane au fost implicate în incident

În urma unui accident de circulație petrecut sâmbătă dimineața la Onești, Județul Bacău, șase persoane au fost rănite. O maşină a intrat în coliziune cu un microbuz în care se aflau 17 călători.

Accident grav la Onești. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunța că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, circulația este întreruptă pe DN 11 Bacău – Onești. Conform ISU Bacău, în accident nu au fost persoane încarcerate. În microbuz se aflau 17 persoane, iar în autoturism două persoane.

Șase persoane au ajuns la spital

„În microbuz se aflau 17 persoane, dintre care 3 au leziuni minore. În autoturism se aflau 2 persoane. La Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti au fost transportate astfel: conducătorul auto de pe autoturism, transportat de SMURD Oneşti, şi 5 persoane transportate de 3 ambulanţe SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Pompierii au intervenit la locul accidentului cu un modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi echipajul SMURD.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Trafic intens pe DN1

Centru Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe DN1 București-Brașov valorile de trafic crescute sâmbătă dimineața.

– Centura de Vest a municipiului Ploiești, trafic intens pe sensul de mers către Brașov,  în zona sensurilor giratorii Strejnic și Lukoil km 66,

–  Cornu coloană în mișcare de la km 93+500 pana la km 94+500 ( se îngustează banda nr 1 pe o portiune de 300 m),

–  Nistoresti, km 102 –  km 107 Comarnic,  coloană în mișcare trafic intens pe raza localităților Sinaia, Bușteni și Azuga,

–   Predeal, trafic intens, în ambele sensuri.

Pe DN1A,DN1B si DN1D, nu se semnalează precipitații. Carosabilul este la negru și parțial umed. Traficul este unul normal. Până în prezent nu s-au semnalat evenimente rutiere.

Poliția acționează pentru fluentă, în dispozitiv la vedere.  Carosabilul este umed pe zonele montane.

Poliția recomandă prudență la volan

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere. Fără bruscarea comenzilor vehiculelelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat şi a vremii nefavorabile, se dovedesc a fi extrem de periculoase.