Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident îngrozitor de tren! Un copil a ajuns la spital
Accident îngrozitor de tren! Un copil a ajuns la spital

Accident îngrozitor de tren! Un copil a ajuns la spital

Un băiat, de 14 ani, a suferit răni la cap și la umărul drept în urma unui accident feroviar produs în județul Olt, mașina în care se afla fiind lovită de trenul Craiova-Sibiu. Șoferița, o tânăra de 18 ani, nu a respectat indicatorul, crezând că poate trece calea ferată înaintea trenului.

Reprezentanții ISU Olt au fost solicitați, în această după amiază, să intervină la un accident  feroviar produs în orașul Piatra-Olt, în apropierea Gării CFR. Din datele preliminare, într-un  autoturism lovit de tren se aflau două persoane, ambele conștiente. La fața locului au acționat un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerări grele,  o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

   

Autoturismul era condus de o tânără, de 18 ani, care nu prezenta urme vizibile de traumă. Pe scaunul din dreapta-față se afla un minor, în vârstă de 14 ani, cel mai probabil fratele șoferiței, care era rănit. Prezenta cu traumatism cranio-facial și traumatism umăr drept.  Se pare că fata nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, crezând că mai are timp până la ajungerea acceleratului.

În trenul InterRegio 1721, care circulă pe ruta Craiova-Sibiu, se aflau aproape 100 de persoane. Nicio persoană din tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Olt.  Minorul, din orașul Piatra-Olt, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Slatina. (Foto ISU Olt)