În accident au fost implicate trei autoturisme cu numere de Constanța. Din primele informații, se pare că evenimentul s-a întâmplat din cauza unui autoturism care circula pe banda a doua, dinspre Mangalia către Constanța și a oprit neregulamentar, cu intenția de a vira la stânga spre o benzinărie, încălcând banda continuă.

 

Potrivit IPJ Constanța, “un bărbat, de 32 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometru 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu”.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă. După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie

 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, precum și rănirea gravă a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism. Tânăra în comă a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar celelalte victime, la spitalul din Mangalia. (Foto-IPJ Constanta)