Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav, cu cinci victime, la Mamaia. Printre răniți, un copil
Accident grav, cu cinci victime, la Mamaia. Printre răniți, un copil

Accident grav, cu cinci victime, la Mamaia. Printre răniți, un copil

Cel puțin cinci persoane, între care un copil de 10 ani, au fost rănite într-un accident petrecut în stațiunea Mamaia, fiind implicate trei autoturisme care s-au izbit violent. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, în dreptul hotelului Amiral din stațiunea Mamaia, în urma coliziunii dintre trei mașini. Cinci persoane, între care un copil de 10 ani, au fost rănite, fiind conștiente.  Două dintre victime au rămas încarcerate, unul dintre autoturisme fiind practic retezat pe longitudinală.

La fața locului au ajuns șase echipaje medicale cu ambulanțe SAJ și SMURD precum și un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea. În timp ce răniții erau descarcerați, cele cinci victime primind îngrijiri medicale, pompierii au acționat pentru curățarea carosabilului plin cu combustibil scurs de la autoturismele implicate în accident.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiștii de la Rutieră, un autoturism  care circula dinspre Constanța spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme. Polițiștii susțin că ar fi șase victime.

Șoferul mașinii care a intrat pe contrasens nu a putut fi testat, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Este posibil ca, pe lângă alcool,  el să fi consumat și droguri.  În autoturismul lui a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv, alte 18 pliculețe, cu același conținut, fiind descoperite în buzunarele pasagerului din dreapta.