Evenimentul Zilei > International > Accident aviatic BIZAR în China. Cabina unui AVION de pasageri s-a RUPT în timpul ZBORULUI! Amânunte INCREDIBILE
Accident aviatic BIZAR în China. Cabina unui AVION de pasageri s-a RUPT în timpul ZBORULUI! Amânunte INCREDIBILE

Accident aviatic BIZAR în China. Cabina unui AVION de pasageri s-a RUPT în timpul ZBORULUI! Amânunte INCREDIBILE

Un avion tip Airbus A319 a efectuat o aterizare de urgență, luni în China, după ce cabina avionului s-a rupt în zbor şi l-a rănit pe copilot.

 

Aeronava, care efectua o cursă operată de compania Sichuan Airlines între metropola Chongqing (sud-vest) şi Lhassa (Tibet), a reuşit o aterizare de urgenţă la Chengdu (sud-vestul Chinei), în pofida faptului că geamul din dreapta al cabinei s-a spart, scrie Agerpres. 

Copilotul a fost rănit, mai ales la faţă, şi o stewardesă a fost de asemenea uşor rănită în timpul aterizării. Cauza incidentului nu a fost precizată şi CAAC a adăugat doar că o anchetă este în curs de desfăşurare. 

Imaginile difuzate de pasageri pe site-ul Cotidianului Poporului, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez (PCC, la putere), arată că măştile de oxigen fuseseră deja eliberate. Alte imagini par să arate că una dintre ferestrele cabinei a dispărut complet. 

Aceasta este a doua aterizare de urgenţă a unui avion în China în mai puţin de o lună. Pe 15 aprilie, un zbor Air China a fost deviat după ce un bărbat a luat ostatică pentru scurt timp o însoţitoare de zbor ameninţând că îi va înfige un pix în vena de la gât, mai scrie sursa citată.