D. Theodorescu, directorul Academiei, dădea următorul anunț:

Cursul de Mode, Pălării, florărie artistică și cursuri de lucrări în piele (mânuși, poșete, cordoane) vor începe pe ziua de 16 Aprilie și vor dura până la 1 iulie 1934.

Cursurile technice de: croitorie de damă, croitorie bărbătească, Uniforme militare și hăinuțe de copii, vor începe pe ziua de 16 Mai și vor dura până la 1 August.

Înscrierile se primesc în fiecare zi. Prospect și informațiuni gratis la cerere.

Cursurile de probe și mulaje vor avea loc dela 15 Aprilie la 13 Mai. Examenele vor avea loc la 15 Mai.

Impostorii

Cu această ocazie aducem la cunoștință general că o mulțime de indivizi cutreră țara în numele nostru dându-se profesori, reprezentanți sau alte titluri, inducând în eroare publicul că le predă cursurile noastre și mulți s-au lăsat atrași. Mulțimea de reclamații ce primim ne oblige să anunțăm odată pentru todeauna că:

Academia Superioară de Croitorie și Mode este singura Instituție autorizată de Stat în România iar D-l D. Theodorescu este singurul profesor calificat în profesiuni.

Nu avem nici o sucursală și nici nu trimitem reprezentanți în provincie care să predea cursuri.

Deci, orice individ care se dă în numele nostru este un impostor și cei interesați sunt rugați a reclama imediat autorităților în drept, iar noi vom lua măsuri să stăvilim pofta acestor indivizi de a excroca publicul în numele nostru.

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric