De curând, Abi Talent a fost văzut în compania „Regelui manelelor”, Florin Salam iar internauții și-au pus întrebarea, de unde până unde acestă asociere surprinzătoare.

Curiozitatea le-a fost îndeplinită după ce pe rețelele de socializare au apărut mesaje lămuritoare.

Elena Roxana, nepoata prin alianță a lui Florin Salam este pe cale să formeze un cuplu cu Abi Talent.

Este cunoscut faptul că adolescentul a produs „ravagii” în repetate rânduri în media, fiind extrem de comentat și comentând la rândul lui diverse persoane publice.

Unul dintre marile scandaluri din showbiz-ul românesc îi are ca protagoniști pe Alex Velea și Abi Talent. Fronturile de luptă: online, dar și față în față.

S-ar fi întâlnit la mall, și-au spus vorbe grele în public, apoi cearta s-a mutat pe internet. După ce au dat nas în nas într-un complex din București, Abi Talent a lansat un atac dur la adresa lui Velea.

Abi Talent și Florin Salam par că sunt destul de apropiați, lucru evident după ce tânărul trapper s-a fotografiat cu manelistul la un moment dat, iar poza a fost postată pe Internet.

De asemenea, Elena Roxana, nepoata Fănicăi Salam, a postat, recent, pe contul ei de soicalizare o fotografie în care apare alături de Abi Talent, „regele Youtube-ului”.

Ce doi se află într-o cameră plină cu jucării iar comentariul fetei pare unul cu subînțeles: „Abi, ne-am luat casă” – la care a adăugat o figură zâmbitoare și o inimioară.

Internauții au reacționat imediat și au glumit pe tema postării: „ vă urez casă de plastic”, a fost unul dintre mesaje.

Elena Roxana are 18 ani și este elevă la un liceu din Capitală. Ea este nepoată bună a regretatei Fănica, prima soție a lui Florin Salam. Mai precis, Roxana Elena este fiica Danielei, sora Fănicăi. După moartea Fănicăi, Daniela a rămas în casa lui Florin Salam și practic i-a crescut pe cei doi copii ai surorii sale: Dani și Betty. Tot aici a crescut și Roxana Elena, care este și astăzi considerată ca făcând parte din familia lui Florin Salam, potrivit cancan.ro