Evenimentul Zilei > Sport > A venit „Pepe”, se pregateste Miranda
A venit „Pepe”, se pregateste Miranda

A venit „Pepe”, se pregateste Miranda

Jose Alcides Moreno Mora, zis „Pepe”, este al doilea sud-american acontat de echipa de fotbal Steaua care a ajuns deja in Romania.

Fotbalistul in varsta de 26 de ani a sosit duminica seara, insotit de impresarul sau. Ieri, columbianul „Pepe” Moreno a facut cunostinta la prima ora cu peruanul Andres Mendoza si cu nigerianul Dino Eze, jucatori care au semnat deja pentru gruparea din Ghencea, toti trei efectuand  vizita medicala.

Amanat din cauza banilor

Jose „Pepe” Moreno va semna contractul cu Steaua astazi. Adrian Ilie a explicat ca intarzierea semnarii actelor cu o zi se datoreaza faptului ca se asteapta acordul de transfer de la Independiente, desi initial oficialii stelisti se laudasera ca au incheiat negocierile. Se pare insa ca gruparea argentiniana a conditionat transferul de plata urgenta a celor 200.000 de dolari solicitati pentru imprumutul pe sase luni al atacantului. In cazul in care „Pepe” Moreno va confirma, el va fi cumparat definitiv la vara, contra sumei de doua milioane de dolari.

Astazi este asteptat la Bucuresti si Mauricio Dayro Moreno Galindo, atacantul columbian in varsta de 22 de ani pentru care Steaua a platit doua milioane de dolari clubului Once Caldas. El va semna un angajament valabil pe patru ani si jumatate. Dayro, jucatorul catalogat drept „un party-animal” pentru chefurile pe cinste pe care le-a transformat in traditie in tara sa natala, soseste in Europa cu gandul sa se cuminteasca si sa scape de tentatiile venite din partea prietenilor. „Vreau sa ma schimb”, a promis Dayro Moreno. Oficialii stelisti continua tratativele pentru argentinienii Osvaldo Miranda si Emiliano Armenteros.

In schimb, emotiile stelistilor au aparut de la Cupa Africii. Nigerianul Ifeanyi Emeghara s-a accidentat si a ratat aseara prezenta pe teren in meciul de debut al „vulturilor verzi” contra „elefantilor” din Coasta de Fildes.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: