A venit „Pepe“, se pregăteşte Miranda

A venit „Pepe“, se pregăteşte Miranda

Jose Alcides Moreno Mora, zis „Pepe“, este al doilea sud-american acontat de echipa de fotbal Steaua care a ajuns deja în România.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a sosit duminică seară, însoţit de impresarul său. Ieri, columbianul „Pepe“ Moreno a făcut cunoştinţă la prima oră cu peruanul Andres Mendoza şi cu nigerianul Dino Eze, jucători care au semnat deja pentru gruparea din Ghencea, toţi trei efectuând vizita medicală. Amânat din cauza banilor Jose „Pepe“ Moreno va semna contractul cu Steaua astăzi. Adrian Ilie a explicat că întârzierea semnării actelor cu o zi se datorează faptului că se aşteaptă acordul de transfer de la Independiente, deşi iniţial oficialii stelişti se lăudaseră că au încheiat negocierile. Se pare însă că gruparea argentiniană a condiţionat transferul de plata urgentă a celor 200.000 de dolari solicitaţi pentru împrumutul pe şase luni al atacantului. În cazul în care „Pepe“ Moreno va confirma, el va fi cumpărat definitiv la vară, contra sumei de două milioane de dolari.   Astăzi este aşteptat la Bucureşti şi Mauricio Dayro Moreno Galindo, atacantul columbian în vârstă de 22 de ani pentru care Steaua a plătit două milioane de dolari clubului Once Caldas. El va semna un angajament valabil pe patru ani şi jumătate. Dayro, jucătorul catalogat drept „un partyanimal“ pentru chefurile pe cinste pe care le-a transformat în tradiţie în ţara sa natală, soseşte în Europa cu gândul să se cuminţească şi să scape de tentaţiile venite din partea prietenilor. „Vreau să mă schimb“, a promis Dayro Moreno. Oficialii stelişti continuă tratativele pentru argentinienii Osvaldo Miranda şi Emiliano Armenteros.

În schimb, emoţiile steliştilor au apărut de la Cupa Africii. Nigerianul Ifeanyi Emeghara s-a accidentat şi a ratat aseară prezenţa pe teren în meciul de debut al „vulturilor verzi“ contra „elefanţilor“ din Coasta de Fildeş.

Ne puteți urmări și pe Google News