Evenimentul Zilei > Monden > A scris istorie la Kanal D, dar a semnat cu Antena 1. Trădarea deceniilor! E o megavedetă
A scris istorie la Kanal D, dar a semnat cu Antena 1. Trădarea deceniilor! E o megavedetă

A scris istorie la Kanal D, dar a semnat cu Antena 1. Trădarea deceniilor! E o megavedetă

Cu toate că a revenit puternic în atenţia publicului odată cu premiul câştigat la emisiunea Survivor România (Kanal D), Elena Ionescu va avea o emisiune la Antena 1.

Cântăreaţa care a făcut parte din trupa Mandinga a semnat recent contractul cu Antena 1 şi va participa la o emisiune de divertisment, alături de Răzvan, fiul ei.

Elena Ionescu a câștigat anul acesta show-ul Survivor România de la Kanal D şi fanii ei anticipatu că favorita lor îşi va găsi locul la televiziunea din trustul turcesc Dogan.

Astfel, la 32 de ani, Elena Ionescu va putea fi urmărită la show-ul cu mămici-vedete, „Mămici cu lipici”.

În această emisiune vor fi implicate şi alte persoane publice care au copii, iar mai-marii din Trustul Intact au mari speranţe cu privire la succesul acestui format.

Elenei i-ar fi plăcut să fie implicată şi în emisiunea „Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor, dar pentru moment această dorinţă nu poate fi îndeplinită.

„Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie.

În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul.

De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a declarat Elena Ionescu despre motivul participării la Survivor România.

În emisiunea „Mămici cu lipici”, solista va apărea puțin schimbată, având în vedere că recent a suportat o intervenție chirurgicală pentru mărirea sânilor.

Foto: Elena Ionescu

„Elena Ionescu (n. 17 mai 1988, Caracal, România) este o fostă elevă a Colegiului Național „Ioniță Asan” din Caracal, orașul natal.

A frecventat cursurile școlii populare de artă (secții de canto și teatru) din Caracal și a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV ( Atenție se cântă – TVR2; Sunetul muzicii – TVR Craiova etc).

A câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modeling în Craiova.

Elena a făcut parte din trupa Mandinga din 2006 până în anul 2016, decizând să părăsească trupa pentru o carieră solo.

A reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa Zaleilah. În clasamentul final trupa Mandinga, alături de Elena, a ocupat locul 12.

A participat la „Te cunosc de undeva” în 2014 pe Antena 1 și la concursul sportiv Survivor 2020 de la Kanal D.

Pe data de 31 mai 2020 Elena Ionescu a fost declarată câștigătoarea concursului Survivor, intrând în posesia premiului în valoare de 250.000 de lei.

Ca urmare a experienței de la Survivor, cântăreața a compus piesa Noaptea albă”, se arată pe ro.wikipedia.org.

sursa: Click!