Lumea sportului a fost cutremurată de anunţul morţii unui mare luptător de MMA, Josh Samman. Sportivul în vârstă de 28 de ani a murit miercuri după ce a stat în comă o săptămână într-un spital din Florida (SUA). Acesta a fost găsit într-o cameră, în stare de inconştienţă, alături de trupul neînsufleţit al altui sportiv, Troy Kirkingburg (28 de ani).

Foto Josh Samman

Conform dailymail.co.uk, luptătorul de Ultimate Fighting Championship (UFC) a murit în urma unui incident ale cărui detalii nu au fost făcute publice. Cu toate acestea, în mediul online au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar fi consumat prea multe droguri.

Informația a fost infirmată de managerii celor doi, care au explicat că nu au fost găsite substanțe interzise în urma analizelor efectuate în acest scop. În urma celor întâmplate, luptătorii MMA din toată lumea și-au exprimat regretul pentru tragedie.

În legătură cu această moarte suspectă, trebuie amintit că la începutul acestui an Samman a scris o carte în care a tratat deschis trecutul său în care au existat probleme cu drogurile, dar şi gândurile de sinucidere după ce prietena lui a decedat în 2013.