A încetat din viață, cu o lună înainte de-a împlini vârsta de 53 de ani, Claudia Ion. Un om de media, care s-a ocupat de vânzări la Televiziunea Română, trustul Intact sau Kanal D.

A suferit de o boală necruțătoare, pe care nu a reușit, din păcate, să o învingă, și care s-a agravat în ultimele luni.  Claudia Ion urmează să fie înmormântată joi, 20 mai, în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa. Acolo unde deținea o proprietate.

A ocupat funcții importante în vânzări și la TVR, și la Kanal D, și în trustul Intact

Timp de un deceniu a făcut parte din boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles. De asemenea, timp de doi a ocupat funcția de director comercial la Televiziunea Română. În perioada 1999-2006 a lucrat la regia de publicitate ArboMedia, acolo unde a ocupat mai multe funcții, printre care și cea de director adjunct.

Apoi, în 2006, s-a alăturat echipei Kanal D, cu aproximativ un an înainte ca postul să apară pe piața media din România. A stat aici timp de nouă ani și a fost director de vânzări. Din 2015 a lucrat în trustul Intact. Ca director de vânzări la Antena 3, apoi ca director comercial pentru toate canalele din trust. A plecat din Intact în anul 2019.

Mesaje de condoleanțe transmise pe pagina de Facebook a Claudiei Ion, din partea celor care au cunoscut-o

„Draga mea Claudia Ion îmi pare atât de rău să-mi iau rămas bun de la tine. O să vă fie dor de noi toți. Odihnește-te în pace”, este unul dintre mesajele care au fost transmise pe pagina de Facebook a Claudiei Ion, după decesul petrecut marți.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, Claudia Ion”, a transmis și Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii în mandatul premierului Mihai Tudose.