Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit cel mai bătrân bărbat din lume. Află ce vârstă avea şi care a fost SECRETUL longevităţii sale
A murit cel mai bătrân bărbat din lume. Află ce vârstă avea şi care a fost SECRETUL longevităţii sale

A murit cel mai bătrân bărbat din lume. Află ce vârstă avea şi care a fost SECRETUL longevităţii sale

Magomed Labazanov se presupune că era cel mai bătrân om de pe planetă. Bărbatul declara în urmă patru ani că secretul longevităţii sale este viaţa liniştită pe care a dus-o şi restricţiile pe care şi le-a impus în privinţa anumitor lucruri.

Un bărbat din Rusia despre care autorităţile locale afirmă că este cel mai vârstnic bărbat din lume a murit la vârsta de 132 de ani.
Magomed Labazanov s-a născut în anul 1880, înainte ca ţarul Nicolae al II-lea să urce pe tron şi avea 27 de ani când Lenin a preluat puterea în Revoluţia Bolşevică din 1917. Reţeta lui pentru o viaţă lungă – pe care a dezvăluit-o în urmă cu patru ani – a fost "abţinerea de la alcool, tutun şi femei".
În pofida acestui lucru, el a fost căsătorit de două ori, divorţând de prima lui soţie pentru că aceasta nu putea să facă copii, după cum scriu cei de la Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.