Evenimentul Zilei > Actualitate > A mâncat prăjituri până a murit
A mâncat prăjituri până a murit

A mâncat prăjituri până a murit

O femeie de 60 de ani a decedat după ce a luat parte la un concurs de mâncat prăjituri organizat cu ocazia Zilei Naţionale.

Potrivit surselor, femeii de 60 de ani i s-a făcut rău duminică după-amiază într-un local din statul Queensland (nord-est) după ce a consumat un ”lamington”, prăjitură tradiţională australiană preparată din blat de pandişpan acoperit cu ciocolată şi presărat cu nucă de cocos.

A fost chemată ambulanţa, iar femeia a fost transportată la un spital din oraşul de coastă Hervey Bay, unde a decedat. Femeia participa la un concurs care presupune consumarea unui număr cât mai mare de prăjituri lamington şi plăcinte cu carne, organizat în fiecare an de Beach House Hotel cu ocazia Zilei Naţionale a Australiei.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, personalul şi administratorii localului şi-au prezentat ”cele mai sincere condoleanţe” prietenilor şi familiei femeii decedate. Aceștia au mulțumit şi serviciilor de ambulanță pentru „răspunsul prompt și profesional, în timp ce acest tragic incident se desfășura”., notează BBC