Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost prins șantajistul din Reșița
A fost prins șantajistul din Reșița

A fost prins șantajistul din Reșița

Un tânăr de 22 de ani din Reșița a fost reținut pentru 24 de ore, cercetat în cadrul unui dosar penal care instrumentează săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Junele a pus mâna pe niște poze compromițătoare cu o tânără din Anina și a început să o șantajeze, amenințând-o că le va publica pe rețelele de socializare dacă nu îi dă bani. Fata i-a dat de câteva ori sume de ordinul a unor sute d elei dar în final s-a dus și s-a plâns Poliției.

În urma percheziției, polițiștii din cadrul Poliției Anina, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au identificat bunurile care făceau obiectul infracțiunii și au căutat noi probe. Acasă la șantajist au fost descoperite mai multe aparate telefonice și cartele, pe care acesta le feolosea în ideea că, tiot schimbându-le, nu i se va putea da de urmă. ”Bărbatul de 22 de ani a fost condus la sediul poliției, fiind reținut pentru 24 de ore, iar în continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 207 Cod Penal”, transmit polițiștii de la IPJ Reșița.