Un american a ieşit la întâlnire cu o femeie pe care o vedea prima oară faţă în faţă, dar primul contact s-a terminat tragic pentru el. Conform WSB-TV, Shaunita Walker (25 de ani) a explicat că Mitchell Mormon Jr. (32 de ani) a purtat o discuţie cu un alt bărbat, care l-a împuşcat cu sânge rece după ce primul i-ar fi spus că l-a votat pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa, la ora 3:00, la Church Bar, situat pe Edgewood Avenue în Atlanta. Walker a povestit că ucigaşul i-ar fi adresat nişte vorbe urâte, iar noul Mormom ar fi intervenit pentru a-i apăra onoarea.

Cei doi bărbaţi au început să se certe, iar la un moment dat, Mitchell ar fi spus că a votat cu Donald Trump, probabil pentru a-şi irita oponentul. În cele din urmă, ucigaşul, despre care femeia a spus că era hispanic şi era îmbrăcat într-o haină albă (n.r. – cum se vede şi pe înregistrarea video), a plecat şi s-a întors cu un pistol, după care a deschis focul.

Gloanţele au atins-o şi pe femeie, care a fost transportată la spital alături de prietenul ei. Din păcate, Mormom a murit mai târziu din cauza rănilor grave.

Conform primelor informaţii, se pare că şi individul care apare în imagini cu un rucsac în spate, ar fi implicat în atacul armat, în urma căruia Mitchell Mormon Jr. a fost împuşcat de două ori, iar prietena lui o dată, în mână.