A fost desemnat juriul emisiunii „Românii au talent”

A fost desemnat juriul emisiunii „Românii au talent”

„Românii au talent”, cea mai nouă producţie marca Pro TV, ce va fi difuzată în curând, şi-a desemnat juriul. Astfel, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor fi cei care îi vor alege pe cei mai talentaţi români.

Înscrierile pentru show au început la începutul lunii iulie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, iar cei trei juraţi vor participa la preselecţiile ce vor avea loc, în această vară, în Timişoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.

O şansă pentru oamenii talentaţi

„Este un concurs care dă o şansă oamenilor simpli, talentaţi, care nu au avut acces la linia întâi a showbiz-ului, fiindcă nu au îndrăznit mai mult, fiind prea modeşti. Noi le dăm o şansă. Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar şi amprenta personală. De asemenea, ştiu că în aceste situaţii aflăm câte ceva şi despre viaţa personală a concurenţilor, iar în cazul multora, poveştile de viaţă vor fi probabil impresionante. Amintiţi-vă ce ravagii a făcut Susan Boyle în Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de  viaţă, ruptă parcă dintr-un film”, a declarat Andra.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce-l priveşte pe Mihai Petre, acesta spune că va fi un jurat corect şi obiectiv, iar că va urmări implicarea fizică şi emoţională a concurenţilor, capacitatea lor de a transmite emoţie. Nici Andi Moisescu nu va fi prea indulgent, el va îmbina înţelegerea şi respectul cu puţină ironie.

Succes internaţional

„Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depăşindu-şi propriile recorduri de audienţă peste tot în lume. Show-ul de televiziune a fost difuzat în peste 30 de ţări, printre care Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franţa, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelanda, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda şi Israel.