Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost confirmat primul zbor în afara Europei din Timișoara
A fost confirmat primul zbor în afara Europei din Timișoara

A fost confirmat primul zbor în afara Europei din Timișoara

O nouă destinație a fost adăugată în lista celor spre care se zboară de la Timișoara. Pasagerii vor putea lua avionul de la Aeroportul Traian Vuia Timişoara către Tel Aviv (Israel).

Cursa Timișoara – Tel Avinv și retur va fi operată de compania Wizz Air. Primul zbor urmează să fie efectuat pe 30 octombrie. Cursa va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri.  

„Suplimentarea legăturilor aeriene directe din Timişoara demonstrează că mediul de afaceri şi turistic regional este tot mai activ şi că standardul de viaţă al cetăţenilor regiunii este tot mai mare. Credem că această nouă rută va deschide noi oportunităţi economice, culturale şi turistice, atât pentru bănăţenii care doresc să călătorească în Israel, cât şi pentru turiştii israelieni care vor să descopere această zonă a ţării noastre. Prin comunitatea evreiască, Banatul are legături istorice cu Israelul, iar acum, acestea pot fi dezvoltate datorită acestei curse aeriene directe ”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Astfel, Timişoara va avea în luna octombrie curse aeriene directe (confirmate până la această dată) spre 23 de destinaţii, iar Tel Aviv va fi prima destinaţie operată cu o cursă aeriană regulată în afara Europei, accesibilă direct de la Timişoara.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: