Evenimentul Zilei > Social > A făcut prăpăd în cabinetul medical! Doctor amenințat cu toporul
A făcut prăpăd în cabinetul medical! Doctor amenințat cu toporul

A făcut prăpăd în cabinetul medical! Doctor amenințat cu toporul

Scene decupate din filme într-un cabinet medical din Brăila.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a făcut prăpăd, distrugând mobilierul și tot ce i-a mai ieșit în cale. Incidentul s-a petrecut miercuri, când un bărbat înarmat cu un topor a dat buzna în cabinetul medical și l-a amenințat pe doctor.

Speriată, femeia (55 de ani) a sunat la 112, însă până să ajungă acolo echipajele de poliție individul a părăsit cabinetul. Nu înainte de a distruge tot mobilierul, pe care l-a ciopârțit cu toporul!

Prins la scurt timp, bărbatul a fost ridicat de polițiști de pe stradă și dus imediat la audieri, pe numele său fiind deschis un dosar penal. Miercuri noapte el a ajuns la Psihiatrie, informează Digi24.

„Bărbatul a făcut scandal în cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou și o oglindă. A amenințat-o pe doctoriță. El a fost dus la secția de Poliție și apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se știe încă ce l-a determinat să facă scandal. Medicul a făcut plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Din primele informații, se pare că bărbatul scandalagiu este pacientul medicului de familie amenințat cu toporul. Nu se cunosc, încă, motivele care l-au determinat să recurgă la un astfel de gest.