Steaua este la un pas de a-și întări ofensiva cu unul dintre cei mai apreciați atacanți care au evoluat sub culorile formației din Ghencea. Presa din Spania a anunțat, ieri, că Raul Rusescu are șanse considerabile de îmbrăca, din nou, tricoul roș-albastru.

După ce, în urmă cu un an, FC Sevilla l-a achiziționat pe jucătorul în vârstă de 26 ani de la Steaua (2,2 milioane de euro), gruparea din Primera Division este dispusă să renunțe la serviciile internaționalului român, care nu mai intră în vederile tehnicianului Unai Emery, și din acest motiv spaniolii caută o modalitate prin care să scape de jucător.

Salariu uriaș pentru steliști

Parcursul european al lui Rusescu a fost fără strălucire. Stelistul a fost împrumutat returul trecut la Sporting Braga, în Portugalia, unde nu a rupt gura târgului. Apoi, Raul a revenit la Sevilla.

Astfel, cei de la „Estadiodeportivo” sunt de părere că Steaua dorește să-l readucă pe fostul golgheter al campionatului, după ce au ratat șansa de a-l transfera pe Federico Piovaccari, ajuns în cele din urmă la formația bască Eibar. „Prezentarea italianului Federico Piovaccari la Eibar, împrumutat de la Sampdoria, ar putea fi un semn bun atât pentru Sevilla, cât și pentru Raul Rusescu. Românul este dorit de fosta sa echipă, Steaua, care și-a concentrat toate eforturile pentru a-și întări compartimentul ofensiv”, au titrat spaniolii. Mai mult, campioana României va trebui să bage adânc mâna în buzunar, pentru a face posibilă această mutare. Spaniolii doresc ca fotbalistul român să plece sub formă de împrumut, dar „roș-albaștrii” ar trebui să-i suporte o bună parte din salariul de 450.000 de euro.