Evenimentul Zilei > Actualitate > A doua tragedie a zilei într-un spital din București. Un alt pacient s-a aruncat de la etaj și a murit
A doua tragedie a zilei într-un spital din București. Un alt pacient s-a aruncat de la etaj și a murit

A doua tragedie a zilei într-un spital din București. Un alt pacient s-a aruncat de la etaj și a murit

Un bărbat s-a aruncat de la etajul al 7-lea al Institutului Fundeni și a murit. Vineri dimineață, o femeie s-a sinucis după ce s-a aruncat în gol la Spitalul Floreasca.

Tragedie la Institutul Fundeni din București, după ce un pacient în vârstă de 70 de ani, s-a aruncat de la etajul al 7-lea al spitalului. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuite și a decedat. Bărbatul fusese diagnosticat cu cancer în fază terminală și nu a mai suportat perspectiva morții.

A aflat că are cancer în stadiu terminal și nu a suportat vestea A decis să-și pună capăt zilelor

Este al doilea caz de acest gen, petrecut vineri, 5 noiembrie. La primele ore ale zilei, o femeie de 67 de ani, internată la Spitalul de Urgență Floreasca, și-a vrut să-și pună capăt zilelor după ce s-a aruncat în gol de la etajul al 6-lea.

Pacienta era internată începând de joi seara și era singură în camera de spital. La fața locului au ajuns reprezentanți din cadrul Serviciul Omoruri pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz tragic. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

În luna septembrie, la Institutul Fundeni din București, un bărbat, în vârstă de 67 de ani s-a aruncat de la geamul salonului în care era internat. Pacientul era internat în secția de Gastroenterologie. Bărbatul suferea de o formă gravă de cancer, în fază terminală.

O asistentă l-a auzit pe pacient cum striga din rezerva salonului în care era internat. El a anunțat că are de gând să se arunce de la geam, dar până să ajungă asistenta la el, în salon, bărbatul a sărit pe geam și nu a mai putut să fie salvat.

Final tragic pentru fostul mare jucător al echipei Universitatea Craiova și al echipei naționale, Costică Ștefănescu

Altfel, de un sfârșit cumplit a avut parte și fostul mare fotbalist Costică Ștefănescu. Ex-căpitanul Universității Craiova s-a aruncat de la etaj în anul 2013. Atunci când era internat la Spitalul Militar. Era grav bolnav, iar șansele de supraviețuire date de medici, minime.