Evenimentul Zilei > Actualitate > A doua cerere în căsătorie pentru Bianca Drăgușanu. Nu o să îți vină să crezi cine e NOROCOSUL
A doua cerere în căsătorie pentru Bianca Drăgușanu. Nu o să îți vină să crezi cine e NOROCOSUL

A doua cerere în căsătorie pentru Bianca Drăgușanu. Nu o să îți vină să crezi cine e NOROCOSUL

Bianca Drăgușanu a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară în viața ei. Norocosul este nimeni altul decât iubitul ei, Victor Slav.

Chiar dacă spunea că nu vrea să se căsătorească, având în vedere că a mai fost o dată în fața altarului și a divorțat, diva pare că s-a răzgândit și a revenit la sentimente mai bune în ceea ce privește relația sa cu Victor Slav. Bianca Drăguşanu s-a pozat alături de o prietenă şi ţine în mână un carton pe care scrie mesajul. "O Doamne! Mă mărit". 

La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la filmările pentru o ediţie specilă a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se difuza de Revelion la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului următor, la Starea Civilă a sectorului 3, au avut o nuntă de vis, dar au divorţat câteva luni mai târziu, în urma unui scandal cu amanți la Paris.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.