Evenimentul ZileiActualitateA DAT TOTUL PE FAȚĂ! DEZVĂLUIRI despre Petre Roman, spuse chiar de FIICA LUI:„Mă BĂTEA CU CUREAUA de-mi suna apa în cap”

A DAT TOTUL PE FAȚĂ! DEZVĂLUIRI despre Petre Roman, spuse chiar de FIICA LUI:„Mă BĂTEA CU CUREAUA de-mi suna apa în cap”

A DAT TOTUL PE FAȚĂ! DEZVĂLUIRI despre Petre Roman, spuse chiar de FIICA LUI:„Mă BĂTEA CU CUREAUA de-mi suna apa în cap”
Oana Roman a făcut mărturisiri cutremurătoare din viața ei, într-un interviu acordat revistei Viva.

Vedeta a povestit de perioada sumbră din copilăria sa, în care tatăl ei, Petre Roman, încerca să instituie în casă o disciplină dusă la extrem.

Cu acest prilej, Oana Roman a declarat că atunci când era mică tatăl ei „o bătea cu cureaua”.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă… Pe când aveam 8, 9, 10, 11 ani, cam aşa! Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam! Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap! Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a spus Oana Roman.

 


Accesează: