Un băiat australian de numai 8 ani a dat lovitura în lumea afacerilor. El a devenit unul dintre cei mai tineri dezvoltatori imobiliari din lume, reușind performanța de a achiziționa cu 970.000 de dolari australieni cinci apartamente în Sydney, la o licitație.

La licitație, Michael Hamdan s-a luptat cu alți șase competitori. Iar în final, a câștigat grupul de proprietăți scoase la vânzare cu suma de 800.000 de dolari australieni.

Cum a câștigat copilul bătălia

Băiatul și-a învins adversarii aplicând o strategie profesionistă. Cel de la care Michael a învățat este tatăl său. Acesta este un important investitor imobiliar.

Mark Saleh, agentul care a vândut proprietățile, a declarat că participarea băiatului la licitație a reprezentat o undă de șoc pentru ceilalți competitori.

„N-am văzut niciodată așa ceva. Toți ceilalți ofertanți au fost puțin șocați”, a mărturisit agentul.

Tânărul Michael are doar 8 ani

Michael are doar 8 ani. El nu poate cumpăra direct proprietățile, motiv pentru care tatăl lui a fost implicat în încheierea documentelor. Acesta a declarat că vrea să-și implice fiul în procesele de achiziție și afaceri pentru a-și dezvolta abilitățile.

„Vreau să-mi instruiesc fiul”

„Eu nu mă simt foarte confortabil când particip la licitații. Iar asta nu a fost ceva ușor. Sper ca acest episod îi va crește încrederea. Michael va fi implicat în toate deciziile. El va face propriile alegeri. Este dificil să intri pe piața imobiliară și vreau să-mi instruiesc fiul. Încerc să-l învăț tot ce știu”, a declarat tatăl copilului.

Potrivit tatălui lui Michael, acesta a fost extrem de fericit să participe la licitație.

Cele 5 proprietăți vor fi renovate și ulterior închiriate. Ele sunt o afacere pe care o va gestiona Michael.

Cercetările efectuate de o bancă australiană arată că vârsta medie la care un rezident din Sydney își cumpără prima locuință este de 38 de ani, potrivit digi24.ro.