Evenimentul Zilei > International > A dat lovitura cu 40 de dolari. Norocul americanului care a devenit milionar în Ajunul Crăciunului
A dat lovitura cu 40 de dolari. Norocul americanului care a devenit milionar în Ajunul Crăciunului

A dat lovitura cu 40 de dolari. Norocul americanului care a devenit milionar în Ajunul Crăciunului

Aparatul, un slotmachine, despre care se spune că nu prea dă premii mari, a făcut o mega surpriză chiar în Ajunului Crăciunului. A dat un premiu care nu a mai fost câștigat de opt ani.

Kevin este un american care își petrece viața între Alaska, unde are o afacere înfloritoare, și Las Vegas, unde vine și petrecere câteva săptămâni pe an, la căldură, cum îi place lui să spună.

Joi, la prânz, în Ajunul Crăciunului, Kevin s-a aflat la Las Vegas, mai exact în celebrul cazinou Suncoast. Fiind mare pasionat de sloturi, bărbatul a jucat 40 de dolari, iar la un momentu dat, la una dintre trageri, aparatul a arătat ”Jackpot Megabuck”, adică cel mai mare premiu care poate fi oferit, și care a fost în valoare de 15,49 milioane de dolari.

Imediat, hotelul și cazinoul Suncoast au raportat că un bărbat pe nume Kevin a câștigat aproape 15,5 milioane de dolari de la una dintre sloturile sale joi seară. „ALERTĂ JACKPOT MEGABUCKS!. Felicitări lui Kevin pentru că a lovit jackpotul progresiv de 15.491.103 dolari Megabuck”, au scris cei de la Suncoast pe Instagram!

Potrivit Fox News, Kevin a câștigat jackpot-ul la o mașină de sloturi internaționale Megabucks Technology Technology, joi, după-amiază, în jurul orei 12:30. El ar fi pus doar 40 de dolari în mașină înainte de a câștiga monumental. A fost cel mai mare jackpot de sloturi pe care Nevada l-a văzut în opt ani, potrivit Boyd Gaming – proprietarul cazinoului Suncoast, din Las Vegas.

„A fost cu siguranță un Ajun de Crăciun de reținut. Suntem încântați și onorați că am putea juca un rol în acest jackpot istoric de vacanță la Suncoast”, a declarat un purtător de cuvânt al cazinoului. Cei de la cazinou au prefarat să păstreze identitatea bărbatului, la secret, pentru că așa și-a dorit acesta. Potrivit acestora, prenumele bărbatului este Kevin, dar restul identității nu va fi divulgat.

Ce va face cu marele premiu

Într-un scurt interviu pentru Boyd Gaming, Kevin a declarat că intenționează să folosească banii pentru a-și dezvolta afacerea pe care o are în Alaska.

De altfel, amicii de pe facebook au început să îi ureze felicitări noului câștigător. „Felicitări !!!!! Nici măcar nu pot câștiga 100 $ și sunt acolo în fiecare weekend”, a scris un utilizator. „Uau!!! Crăciun fericit pentru tine”, a scris un alt prieten de pe facebook.

Șansele de a câștiga un premiu jackpot la o mașină slot sunt atât de reduse, încât sunt considerate de marea majoritate a jucătorilor drept un vis frumos care nu se va împlini niciodată. Unul dintre jackpoturile de sloturi record mondial care a avut loc în Las Vegas s-a întâmplat la Excalibur Hotel & Casino, deținut de MGM Resorts, în 2003, conform înregistrărilor de la International Game Technology. Atunci un bărbat de 25 de ani din Los Angeles ar fi câștigat 39,7 milioane de dolari.

Cu trei ani înainte, o femeie anonimă a câștigat 34,9 milioane de dolari la Desert Inn Resort, acum închis.

Crăciunul a venit cu bucurie și pentru un profesor din Carolina de Nord care tocmai a aflat că a fost disponibilizat de la școală. Acesta a cumpărat un loz care trebuie răzuit și a câștigat astfel 250.000 de dolari.