Atunci, Alin V., în vârstă de 20 de ani, a avut o ceartă cu mama lui, după care s-a enervat cumplit și a aprins casa în care a locuit. Martorii povestesc că mama lui Alin nu era acasă și că a fost anunțată telefonic să vină repede pentru că îi arde locuința. Norocul femeii a fost acela că pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au ajuns repede la fața locului și au stins focul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a declarat, pentru EVZ, că piromanul a aprins, în prima fază, mai multe haine după care incendiul s-a propagat în camere și la acoperișul casei. Astfel, au ars patru metri de acoperișt, electrocasnicele din casă, mașina de spălat și frigiderul, mobila din mai multe camere și toate lucrurile existente în holul de la intrarea în casă.

Căutat de polițiști

Din primele informații ale anchetei a rezultat faptul că tânărul ar fi avut un conflict verbal cu mama lui, care a refuzat să îi mai dea bani ca să-și cumpere droguri.

Ulterior, vizibil nervos, acesta a incendiat casa dorind să se răzbune pe mama lui. „În prezent, îl căutăm pe tânărul care a comis acest act de distrugere. Avem date că a plecat spre localitatea Câmpenești, împreună cu un prieten care a fost deposedat prin forță de telefonul mobil. Din primele informații rezultă că totul a izbucnit ca urmare a refuzului mamei de a-i mai da bani pentru a cumpăra substanțe cu efect halucinogen”, spune un polițist.