Evenimentul Zilei > Monden > Cine se aștepta la asta? Roxana Vancea vrea să se transforme
Cine se aștepta la asta? Roxana Vancea vrea să se transforme

Cine se aștepta la asta? Roxana Vancea vrea să se transforme

La o lună de zile după ce i-a spus „Da” lui Dragoș Paiu, Roxana Vancea arată tot mai mult că își dorește un copil.

Vedeta postează din ce în ce mai des fotografii cu ea și cu Milan, băiatul ei vitreg, sau filmulețe haioase cu diferiți părinți și odraslele lor. Astăzi, ea a răspuns mai multor întrebări din partea fanilor.

„Ce cuplu frumos! Nu cred că este băiatul tău, dar îți seamănă foarte bine. Pe când un bebe al tău?”, i-a scris un internaut, căruia Roxana Vancea i-a transmis următorul mesaj: „Mulțumim! Când vrea Dumnezeu!”.

„Te apreciez pentru rolul pe care ți-l asumi în viața lui Milan”, „Te ador pur și simplu, ești o mămică superbă și grijulie! Se vede că faci totul din dragoste!” sunt două dintre mesajele primite de Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana Vancea a făcut pasul cel mare. Cine e bărbatul care i-a furat inima

După doar câteva luni de relație, Roxana Vancea şi iubitul ei, Dragoş Paiu, au decis să își unească destinele.

Joi, 19 decembrie, cei doi s-au căsătorit civil într-o ceremonie discretă, în cel mai mare secret, fără camere, televiziuni și prea mulți invitaţi. Doar rudele apropiate și cei mai buni prieteni au știut că Roxana Vancea se mărită.

Dragoș Paiu a venit la Starea Civilă însoțit de fiul său. Îmbrăcat extrem de elegant, în negru, el și-a admirat soția, care radia de fericire și împărțea zâmbete în stânga și-n dreapta.

De când l-a cunoscut pe Dragoș Paiu, Vancea vede cu alți ochi iubirea: „Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”.