8 Martie la PSD, în imagini inedite | GALERIE FOTO

8 Martie la PSD, în imagini inedite | GALERIE FOTO

În cadrul întâlnirii cu Organizația de Femei a PSD, de 8 martie, Victor Ponta a fost aplaudat de câteva mii de doamne social-democrate, dar şi de fiica sa.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Manifestarea a avut loc la Sala Palatului, iar în sală au fost prezente atât soția, cât fiica și mama premierului Ponta. După discurs, Victor Ponta şi-a chemat pe scenă atât fiica şi soţia, cât şi pe mama sa.

”Mama, te rog vino încoace, ca să spui că nu candidezi!”, a spus Victor Ponta pe scena Sălii Palatului.

”Mama m-a certat! Parcă e ziua ta, așa te laudă Rovana. Eu am crescut într-o familie în care femeile aveau majoritate absolută. Mă mai revoltam eu împotriva deciziilor, dar până la urmă faceam cum au decis ele”, a adăugat Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul evenimentului, o doamnă chinuiţă de durerile de picioare, a renunţat la pantofi,chiar în timp ce pe scenă mai mulţi artişti de operă încântau asistenţa. Când a văzut că gestul său n-a rămas neobservat, doamna cu pricina a s-a repliat, şi a dat relaxarea în tălpile goale, pe pantofi.

Şi pentru că suntem în era tehnologiei, femeile din PSD şi-au dorit o amintire foto cu vedetele social-democrate, cele mai solicitate în şedinţa foto ad-hoc fiind Gabriela Vrânceanu-Firea şi Daciana Sârbu, soţia premierului.