5000 de euro pentru două nopți la hotelul Star Wars! Experiența va fi similară unei călătorii în spațiu. Cum arată cabinele FOTO

5000 de euro pentru două nopți la hotelul Star Wars! Experiența va fi similară unei călătorii în spațiu. Cum arată cabinele FOTO

Mult râvnitul hotel Stars Wars, care își propune să ofere turiștilor o experiență asemănătoare cu cea a unei călătorii într-o galaxie îndepărtată din Univers, se va deschide în primăvara anului 2022, au anunțat reprezentanții The Walt Disney Company, potrivit CNN.

The Walt Disney Company va pune la dispoziția turiștilor, în primăvara anului 2022, hotelul cu tematică Star Wars. Reprezentanții susțin că își doresc să ofere clienților săi o experiență asemănătoare cu a unei călătorii spațiale într-o galaxie îndepărtată din Univers. Hotelul Galactic Starcruiser se află în parcul de distracții Disney World, din Florida.

Călătorie în spațiu. Cum arată hotelul Galactic Starcruiser

Interiorul hotelului care promite a oferi o experiență asemănătoare unei călătorii în Univers seamănă cu cel al unei nave spațiale. Reprezentanții companiei The Walt Disney susțin că este „cea mai captivantă poveste a Războiului Stelelor creată vreodată”, iar turiștii sau persoanele care se vor caza aici vor avea parte de o „nouă experiență revoluționară de două nopți”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tu și grupul tău veți porni într-o primă aventură Star Wars, doar a voastră”, au comunicat reprezentanții celebrei companii de producție cinematografică.

Sursa citată notează că The Walt Disney Company încearcă să-și mențină parcurile la un anumit nivel de actualitate astfel încât acestea să nu devină „expirate” pentru public. Hotelul Galactic Starcruiser reprezintă cea mai nouă modalitate prin care Disney încearcă să rămână în trend.

Cât costă două nopți de cazare în noul hotel

Hotelul se află pe uscat, însă prețurile sunt asemănătoare celor de pe navele de croazieră Disney. Oferta include mai multe zile de cazare, un program de divertisment, precum și mâncare și băuturi. Reprezentanții companiei au transmis că „tarifele variază în funcție de data călătoriei, de numărul de oaspeți din cabină și de tipul de cabină”.

Acestea pot crește până la 6.000 de dolari pentru două nopți de cazare în hotel. Prețurile include și programul de divertisment interactiv continuu, mesele (cu excepția alcoolului), precum și intrarea la Disney’s Hollywood Studios, conform comunicatului citat de CNN.

Două nopți de cazare într-o cabină pentru două persoane, prețul este de 4.809 de dolari. Pentru trei persoane - doi adulți și un copil - prețul se ridică la 5.299 de dolari. Patru turiști, dintre care trei adulți și un copil, trebuie să plătească, dacă vor să petreacă două nopți în Hotelul Galactic Starcruiser, o sumă de 5.999 de dolari.

Amintim că reprezentanții The Walt Disney Company au lansat, în anul 2019, și Galaxy’s Edge, o zonă tematică inspirată tot din seria de filme științifico-fantastice Star Wars. Aceasta este considerată cea mai semnificativă expansiune dezvoltată de The Walt Disney Company.

Ulterior, în luna iunie, compania a lansat a Marvel’s Avengers Campus la Disneyland California, în contextul în care Disney a înregistrat scăderi importante ale venitului, în ultimul an de zile, din cauza pandemiei de coronavirus.