32.000 de euro plus TVA, o garsonieră în Jilava

32.000 de euro plus TVA, o garsonieră în Jilava

Cea mai ieftină locuinţă de la Târgul de Imobiliare „Condominium“, deschis ieri la Sala Palatului, are 34 de metri pătraţi.

Proiecte noi şi preţuri cu până la 10-15% mai mari pentru ansamblurile deja lansate - asta au pregătit dezvoltatorii imobiliari pentru vizitatorii Târgului de Imobiliare „Condominium“, deschis până duminică la Sala Palatului. Cele mai ieftine apartamente în complexurile proaspăt lansate sunt situate în comuna Jilava, iar cele mai scumpe sunt chiar în centrul Capitalei.

În plus, amatorii de case de vacanţă pot opta fie pentru ofertele interne, fie pentru cele externe. La târg sunt prezentate 61 de ansambluri rezidenţiale amplasate în Bucureşti, staţiunile montane şi litoralul românesc, cu un total de 16.400 de locuinţe, la care se adaugă şi oportunităţi de investiţii imobiliare în ţări precum Spania, Brazilia, Grecia şi Bulgaria.

Ansamblul Gloria (Jilava). Situat în zona de sud a Capitalei, ansamblul va avea 299 de apartamente - garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere. Preţul unei garsoniere de 34 de metri pătraţi porneşte de la 31.962 de euro, fără TVA, în timp ce un apartament de trei camere de 90 de metri pătraţi ajunge la 79.269 de euro plus TVA. Lucrările au început deja în octombrie anul trecut şi se vor finaliza în martie 2010.

Ne puteți urmări și pe Google News

Parcul Privighetorilor (Băneasa). Complexul dezvoltat de compania Futureal Group va fi alcătuit din două blocuri, totalizând 118 locuinţe de două, trei şi patru camere, precum şi penthouse- uri. Acestea vor avea suprafeţe între 53 şi 128 de metri pătraţi, în cazul apartamentelor şi 138 de metri pătraţi pentru penthouse-uri. Preţul unui metru pătrat variază între 1.500 şi 1.650 de euro plus TVA. Cea mai ieftină locuinţă costă astfel 100.443 de euro plus TVA, preţ la care se adaugă, obligatoriu, şi un loc de parcare, al cărui preţ este de 15.500 de euro plus TVA.

Rainbow Spring (Băneasa). Proiectul conţine un bloc de 28 de apartamente de două şi trei camere de 88, respectiv 102-167 de metri pătraţi. Construcţia a fost deja demarată şi va fi finalizată în noiembrie 2008.

Proiect rezidenţial Eminescu (zona Centrală). Este un imobil de lux cu opt etaje, care va oferi clienţilor pretenţioşi de la garsoniere până la apartamente cu cinci camere. Preţul pe metrul pătrat porneşte de la 2.000 de euro şi ajunge până la 2.500 de euro, în funcţie de nivelul de înălţime. Construcţia va fi finalizată în iunie 2009.

PESTE GRANIŢE

Locuinţe de vacanţă în străinătate pentru bucureştenii cu bani

Bulgaria, Spania şi chiar îndepărtata Brazilie - amatorii de investiţii în apartamente de vacanţă pot opta pentru apartamente noi în oricare dintre aceste ţări. Ofertele se bat în preţuri şi facilităţi pentru a-i atrage pe românii cu dare de mână, tentaţi de o astfel de investiţie.

Bulgaria. Trei proiecte noi îşi aşteaptă cumpărători, unul la munte şi două pe litoralul Mării Negre. Preţurile pentru o garsonieră complet mobilată pornesc aici de la 36.000 de euro, în timp ce o vilă ajunge la maximum 130.000 de euro.

Brazilia. La nouă ore de zbor, românii pot găsi un complex rezidenţial de vis, ataşat unui Aqua Land. Un apartament de două camere (60 mp) costă aici de la 59.000 de euro plus TVA, preţ ce include şi un loc de parcare. Potrivit companiei Promaga, locuinţa poate fi închiriată, astfel că investiţia va fi recuperată în circa trei ani.

Spania. Ofertele de pe Costa de Sol se adresează unui public cu pretenţii: este vorba despre case cu două niveluri, garaj, terase, ale căror preţuri pornesc de la 230.000 de euro plus TVA.