30.000 de credincioși așteptați, duminică, la sfințirea Catedralei Neamului

30.000 de credincioși așteptați, duminică, la sfințirea Catedralei Neamului

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a estimat că la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, care va avea loc pe 25 noiembrie, urmează să participe 30.000 de persoane.

El a făcut această precizăre la finalul Comandamentului de iarnă convocat la sediul PMB, menţionând, totodată, că în cadrul Comisiei de Ordine publică urmează să aibă loc o discuţie cu reprezentanţii Brigăzii Rutiere și ai Primăriei Sector 5, referitor la măsurile care trebuie luate.

„Prin milostivirea lui Dumnezeu, cu rugăciunile Maicii Domnului, ale Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, și ale tuturor sfinţilor, prin dărnicia clerului și credincioșilor Patriarhiei Române din ţară și străinătate, precum și a Guvernului României, a Primăriei Municipiului București, a altor primării și a unor consilii judeţene din România, în ziua de 25 noiembrie 2018 va fi sfinţită Catedrala Naţională. Catedrala Mântuirii Neamului cu hramul principal Înălţarea Domnului și Ziua Eroilor, unește simbolic iubirea faţă de Dumnezeu a unui popor creștin, jertfelnic și darnic, cu recunoștinţa pe care o datorăm permanent Eroilor Neamului”, preciza în august Patriarhia.