DROGURI de 3 MILIOANE DE EURO. 30 de Kg de COCAINĂ au fost descoperite în Portul Constanța

DROGURI de 3 MILIOANE DE EURO. 30 de Kg de COCAINĂ au fost descoperite în Portul Constanța

Doi traficanți de droguri străini, rezidenți în România, au fost prinși în flagrant, în timp ce încercau să „exporte” 30 de kilograme de cocaină prin Portul Constanța.

Poliţiştii din Constanţa, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – I.G.P.R., sub coordonarea D.I.I.C.O.T.– Structura Centrală, au efectuat, vineri, opt percheziţii la locuinţele unor traficanți de droguri.

Din probele aflate la dosarul instrumentat de procurorii DIICOT rezultă că K.K.I, cetăţean libanez rezident în România împreună cu A.A, cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină. Drogurile au fost introduse ilegal pe teritoriul României prin portul Constanţa. Cei doi au fost prinşi în timp ce încercau să scoată din ţară o parte din drogurile intrate în țară, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent. În urma flagrantului organizat de poliţişti și procurori, au fost capturate aproximativ 30 de kilograme de cocaină.

Cei doi cetăţeni străini au fost reţinuţi, fiind sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
  • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
  • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • SECRETUL TRUPEI ABBA. Dezvăluirea a fost făcută după 40 de ani de la înfiinţarea formaţiei | GALERIE FOTO
  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • SITUAȚIE JENANTĂ pentru Andreea Marin. ZÂNA a renunţat la emisiunea de la TVR