Evenimentul Zilei > Actualitate > 3 motive pentru care merită să achiziționezi o cadă freestanding
3 motive pentru care merită să achiziționezi o cadă freestanding

3 motive pentru care merită să achiziționezi o cadă freestanding

Dacă dușul este preferat de majoritatea în rutina de dimineață, cada este preferată mai ales de aceia care vor un plus de răsfăț și relaxare în timp ce se spală. Mai mult decât atât, o cadă poate fi considerată și un element de design deosebit al băii tale, astfel încât să poți crea atmosfera dorită în această încăpere atât de des vizitată zi de zi.

Atunci când dorești să amenajezi sau reamenajezi baia din locuința ta, este posibil ca imediat să îți vină în minte întrebarea „Ce cadă să aleg?” Iar atunci când vine vorba de alegerea căzii potrivite, multe sunt criteriile pe care trebuie să le ai în vedere. În acest articol ne vom referi, însă, la alegerea unei căzi freestanding, respectiv la principalele motive pentru care această cadă este una potrivită și poate deveni și cada ideală pentru amenajarea băii tale.

Un design deosebit

Principalul motiv pentru care o cada freestanding este o alegere potrivită și poate fi alegerea ideală și pentru amenajarea clasei tale este reprezentat de designul deosebit pe care îl are aceasta, respectiv de atmosfera pe care o poate crea în această încăpere. Dacă locuința ta este una modernă și dorești să îți transformi și baia într-un spațiu de lux, în care să te simți răsfățat și care să simți că te reprezintă, această cadă este soluția.

Mai mult decât atât, există o gamă atât de variată de modele că este imposibil să nu găsești cada potrivită pe care să o asortezi spațiului ideal pentru tine. Cu un aspect vintage sau cu un aspect luxos, în alb pentru un plus de eleganță sau alte variante de culoare pentru a crea o atmosferă deosebită în baia ta, variantele din care poți alege sunt cu adevărat numeroase. În acest fel, te poți juca cu ideile de amenajare baie mult mai ușor.

Potrivire perfectă în orice spațiu

Într-adevăr, spațiul de care ai nevoie pentru instalarea unei căzi freestanding trebuie să fie mai mare, însă așa este și libertatea de care beneficiezi atunci când îți amenajezi baia cu o astfel de cadă. Căzile freestanding sunt potrivite pentru băile mai mari, însă locul în care le poți plasa poate varia în funcție de preferințe sau de necesități.

Nu este nevoie de un suport de perete, așa că aceasta poate fi plasată în orice colț al încăperii: sub fereastră sau luminator, în centrul băii sau într-un colț aparte. Iar dacă vrei să îți amenajezi locuința într-un stil cu totul și cu totul deosebit, poți instala o astfel de cadă și într-o altă încăpere – un salon mare, o cameră de relaxare, pe terasă sau în grădină ș.a.

Instalare ușoară

Un alt avantaj pentru care merită cu adevărat să achiziționezi o astfel de cadă este oferită de ușurința în instalare de care beneficiezi. Dacă acorzi suficientă atenție fiecărui detaliu de la nivel tehnic, vei putea instala cu ușurință o cadă freestanding pe orice tip de pardoseală, fără a sta cu grija că faci ceva greșit.

Nu sunt suficiente motive pentru a fi convins că o cadă freestanding este alegerea ideală și pentru tine? Gândește-te că pe lângă toate aceste avantaje, ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă extrem de variată de modele, potrivite pentru orice preferințe, dar și pentru orice buzunar.