A trebuit să se aştepte trecerea Crăciunului, poate. Fără glumă, aparatul este o alternativă nonviolentă la infertilitatea masculină şi va putea să mărească numărul de spermatozoizi ai unui bărbat. Inconvenientul aparatului  este că va costa în jur de 250 de euro şi va trebui purtat de la 12 la 16 ore pe zi. Se poate purta toată noaptea, dar, pentru a obţine rezultate mai bune, se poate purta după duşul matinal şi se poate scoate după amiaza.

Potrivit Business Insider, pentru a produce spermă, testiculele trebuie să aibă o temperatură cu 1-2 grade Celsius mai puţin decât temperatura corpului. Infertilitatea masculină poate fi cauzată de diferiţi factori, cum ar fi îmbrăcămintea strâmtă, folosirea în mod regulat a saune, rămânerea îndelungată în faţa calculatorului sau condusul maşinii ore întregi. Alţi factori care contribuie la cele spuse, sunt un regim de viaţă nesănătos, precum fumatul, relele obiceiuri alimentare şi obezitatea. 

Firma Cooltec, care a inventat dispozitivul dă mai multe sfaturi şi indicaţii. ''Temperaturile ridicate la nivelul centurii pelviene sunt duşmanul feritilităţii. Centura CoolMen poate fi conectată la un smartpfone pentru monitorizaarea permanentă a temperaturii, iar aceasta poate fi reîncărcată printr-un USB în timp ce se conduce maşina.

 

Citește și: