După ce a impresionat în ringurile din Japonia, Olanda şi Australia, Moroşanu, poreclit Moartea din Carpaţi datorită stilului său agresiv, va lupta în premieră în Italia, acolo unde există cea mai mare comunitate de români din Diaspora. "Sunt mândru că am posibilitatea să lupt în Italia, e ca şi cum aş face-o în România fiindcă alături de mine vor fi conaţionalii mei, iar asta îmi va da putere să-l spulber pe american. Asta e cea mai mare bucurie a mea, să îi văd pe români laolaltă", a declarat singurul luptător politician din ţară.

De altfel, conform promotorului Eduard Irimia, circa 2.000 de locuri au fost rezervate pentru fanii români. Pe lângă site-urile de specialitate din Italia, tichetele pot fi achiziţionate până vineri şi de la magazinele româneşti de alimente din reţeaua Logistic East Food şi partenere La Costache din zona Lombardia. "Am reuşit să facem o înţelegere cu promotorul local şi fiindcă există un interes mare în Italia, am rezervat o parte din arenă pentru românii noştri. Fiindcă mulţi vor veni inclusiv de la Roma, am blocat o parte din bilete pentru ziua galei", a spus Irimia.

Nu doar Cătălin Moroşanu va reprezenta România în marea finală de la Monza, ci şi cei mai cunoscuţi fraţi din sportul de contact autohton. Campion mondial Superkombat de anul trecut, Andrei Stoica îl va înfrunta pe americanul Emilio Valecillo, în timp ce fratele său, Bogdan, se va duela cu românul crescut în Italia, Alexandru Negrea. De asemenea, Amansio Paraschiv, Cristian Milea şi Răzvan Avasilcăi sunt anunţaţi în programul evenimentului.

Şi o parte dintre artiştii care vor cânta în timpul evenimentului sunt aduşi special din ţară. Naistul Nicolae Voiculeţ, unul dintre cei mai bine cotaţi din lume, va cânta în ceremonia de deschidere, în timp ce Andreea Loulou, desemnată cea mai sexy cântăreaţă în 2013, va susţine un scurt recital înaintea marii finale.

"Faptul că avem marea finală în Italia e o recunoaştere a valorii unui brand românesc. Ceea ce multă nu ştie, întreaga producţie a Superkombat va fi realizată de o echipă din România, avem un staf de aproape 80 de persoane care pleacă de la Bucureşti special pentru acest eveniment", a mai afirmat Irimia, preşedintele circuitului Superkombat.

Te-ar putea interesa și: