Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bucureşti au făcut, ieri, 20 de percheziţii la locuinţele membrilor a trei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc, respectiv heroină. Este vorba despre o grupare care asigura vânzarea "la vedere" a heroinei, spun poliţiştii, cu sume cuprinse între 30-60 de lei.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada septembrie 2014 – martie 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupărilor ar fi comercializat importante cantităţi de heroină către consumatori din municipiul Bucureşti, în special de pe raza sectorului 5.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 98 de doze de heroină porţionate în vederea vânzării, 10 grame de heroină, peste 100 de comprimate de metadonă şi sume de bani provenite din vânzarea de droguri, respectiv, 1.500 de lei, 275 de euro şi 100 de dolari americani.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au reținut 13 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate  Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul jandarmilor.

 

Te-ar putea interesa și: