Serviciul Român de Comedie, Horia Brenciu şi nici chiar Horia Vîrlan nu par să îi aducă Antenei 1 creşteri de audienţă zdrobitoare în faţa ProTV-ului. Mai mult, mutarea inspirată a Kanal D, ce a programat "Suleyman Magnificul" la duel cu "Românii au talent", şi revenirea în ziua de vineri a emisiunii Iulianei Tudor, "O dată-n viaţă", face ca blockbuster-ele Antenei să se lupte doar pentru locurile 3 şi 4 în audienţe. În weekend, Antena 1 rămâne lider doar în ziua de sâmbătă, cu "Te cunosc de undeva". Showul, lider de audienţă de mai mult de un an, îl va avea, de săptămâna viitoare, pe Horia Brenciu la masa juriului.
"România dansează", după Ernest de la Kanal D
Duminică, "România dansează", show-ul ce-i are ca juraţi (după plecarea lui Mihai Bendeac) pe CRBL, Monica Petrică şi Connect- R, pierde tot mai mult teren în faţa filmului de la ProTV, dar şi a emisiunilor de la Kanal D, "D Paparazzi" şi "Ochii din umbră".
Nici mutarea lui Horia Vîrlan la emisiunea culinară cu copii, "Junior Chef", nu schimbă clasamentul în ziua de luni. Antena 1 ocupă doar a treia poziţie, emisiunea fiind depăşită atât de filmul Pro TV, cât şi de serialul turcesc Feriha, de la Kanal D. Marea bătălie a săptămânii se dă joia, între, "Las fierbinţi", ProTV, "Suleyman Magnificul", Kanal D şi "Next Star", Antena 1. Dacă între ProTV şi Antenă audienţele sunt sensibil egale, Suleyman Magnificul a înregistrat cele mai mari pierderi de telespectatori.

Te-ar putea interesa și: