Evenimentul Zilei > Politica > PMP strânge semnături pentru demiterea lui Duşa şi Mănescu
PMP strânge semnături pentru demiterea lui Duşa şi Mănescu

PMP strânge semnături pentru demiterea lui Duşa şi Mănescu

Parlamentarii Mişcării Populare au iniţiat două moţiuni simple pe tema accidentului aviatic din Munţii Apuseni şi vor strânge semnături de la populaţie împotriva majorării accizei la combustibili.

Deputaţii membri ai Mişcării Populare au dat, ieri, startul strângerii de semnături pentru cele două moţiuni simple pe care le-au iniţiat pe tema gestionării accidentului aviatic din Apuseni. Deputatul Elena Udrea a făcut apel la toţi colegii săi parlamentari să semneze cele două documente.
"E vorba de două moţiuni simple, împotriva miniştrilor Apărării, Mircea Duşa, şi Transporturilor, Ramona Mănescu. (…) Facem un apel către toţi parlamentarii, indiferent dacă sunt în opoziţie sau la putere, să semneze aceste moţiuni, pentru că ele nu sunt un act politic, ele sunt acţiuni civice care vin pe o aşteptare a întregii opinii publice", a spus Udrea, precizând că oamenii aşteaptă să vadă cum rezolvă acest Guvern o criză care a emoţionat o întreagă ţară. Ea şi-a exprimat speranţa că şi în USL sunt parlamentari responsabili, care să semneze moţiunile, şi a spus că aşteaptă acelaşi lucru de la colegii din PDL, Forţa Civică şi PP-DD.

  • PMP le cere socoteală lui Mănescu și Dușa. Udrea: Fac apel către toţi parlamentarii să semneze moţiunile pe tema accidentului aviatic din Apuseni

PDL, aşteptat să semneze
De altfel, deputatul Clement Negruţ (PMP) a discutat cu liderul grupului PDL, Gheorghe Tinel, pentru susţinerea celor două texte, urmând ca democrat-liberalii să vină cu un răspuns până luni. "Le-am prezentat draftul moţiunilor. Urmeză să ia o decizie la nivelul partidului şi să ne-o comunice (…) Şi noi suntem dispuşi să semnăm moţiunea lor pe deszăpezire", a spus Negruţ. De la PP-DD au semnat deja 18 deputaţi.
"A plecat un ministru incompetent, domnul Stroe, dar au rămas alţi doi miniştri, cel puţin la fel de de vinovaţi. Pasul următor după demiterea celor doi miniştri va fi asumarea proastei gestionări a crizei accidentului aviatic din Apuseni chiar de către primul-ministru Victor Ponta" , a arătat Udrea.
În plus, ea a anunţat că Mişcarea Populară va strânge semnături în stradă împotriva introducerii accizei la combustibil, care înseamnă preţuri mai mari la produsele de bază, şi va susţine declanşarea de proteste împotriva acesteia.
Totodată, Udrea a anunţat că, în ultima săptămână, peste 4.000 de persoane s-au alăturat PMP.

  • Udrea, despre Dragnea: "Se pricepe la voturi, la înviat morții și la bătaie". PMP va strânge semnături în stradă împotriva accizei
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: