Evenimentul Zilei > Monden > 1 Decembrie, ziua românilor care vor să se îmbrace cu branduri mari, la preţuri mici
1 Decembrie, ziua românilor care vor să se îmbrace cu branduri mari, la preţuri mici

1 Decembrie, ziua românilor care vor să se îmbrace cu branduri mari, la preţuri mici

De curând, preşedintele grupului Phoenicia a inaugurat, în Otopeni, Calea Bucureştilor nr. 305, Brands’ War, unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet din capitală. De ziua Naţională a României, acesta le-a pregătit o surpriză de proporţii celor pasionaţi de cumpărături: 30% discount pentru toate produsele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din magazinul care se întinde pe 3000 de mp.

Mohammad Murad, cel mai mare investitor din turismul românesc, dovedeşte din nou că este un român adevărat!

Brands’War este o provocare pentru noi, cei din Phoenicia, şi în acelaşi timp o pasiune personală, de mic copil fiind atras de tot ce înseamnă modă. Dorim să impulsionăm afacerile cu capital românesc şi tocmai de aceea am deschis acest magazin, în care romanii pot găsi peste 300 dintre cele mai cunoscute branduri ale lumii, la cele mai mici preţuri, fără a mai fi nevoiţi să călătorească în afară pentru astfel de cumpărături “.

Ţinute de Cat Walk, acum şi în Bucureşti!

La Brands’ War găsiţi piese unice pentru garderoba dumneavoastră ale celor mai mari designeri. Vorbim despre Armani, Balmain, Furla, Trussardi, Love Moschino, Dolce and Gabbana sau Gerard Darel. Toate destinate, atât femeilor cât şi bărbaţilor sau copiilor.

Din start, politica acestui magazin a fost una care să impulsioneze un volum mare de vânzări, datorat în primul rând preţurilor, care sunt mult sub cele practicate de mall-uri, dar şi calităţii produselor comercializate aici. Ca regulă nescrisă, preţul unui produs de la Brands’ War este undeva la o treime faţă de cel pe care l-aţi fi plătit în mod normal într-un mall sau un magazine on line.

De Ziua României, cumpărături cu 30% discount garantat!

În plus, cu ocazia zilei României, Mohammad Murad a decis să introducă o politică de discount de nerefuzat. Preţurilor de la raft, deja extrem de avantajoase, li se va aplica o reducere garantată de încă 30 de procente. Asta înseamnă că veţi putea achiziţiona o geacă cu doar 100 de lei, o pereche de pantaloni cu doar 50 de lei sau o pereche de ghete cu nici 150 de lei.

Moş Crăciun îşi umple sacul de la BRANDS’WAR!

Surprizele nu se încheie aici! Pentru că intrăm în luna cadourilor, cei de la Brands’ War promit şi alte perioade cu reduceri masive, totul pentru ca goană după cadouri să fie una cât mai plăcută şi simplă în acelaşi timp. Cu un buget de până în 500 de lei, veţi putea achiziţiona darurile pentru cei dragi, dintr-un singur loc.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: