Ieri, un număr de 140 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 au fost afectate de avarii la reţeaua primară de termoficare, motiv pentru care a fost întreruptă furnizarea apei calde şi a încălzirii, potrivit unor informaţii publicate pe site-ul RADET. Este vorba despre 14 blocuri din sectorul 1, în cazul cărora furnizarea agentului termic va fi reluată la ora 24.00.

Acestea sunt situate pe str. Buzeşti, Şoseaua Nicolae Titulescu, Cal. Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, str. Iancu de Hunedoara.

Pentru cele 126 de blocuri din Sectorul 6 furnizarea agentului termic va fi reluată la ora 21.00. Acestea sunt situate pe: Bd. Constructorilor, str. Mehadiei, str. Nucşoarei. Cal. Crângaşi, str. Vintilă Mihăilescu, str. Zboina Neagră, str. Ceahlăul, str. George Vâlsan, str. P. Stoian, str. Olăneşti, str. Pădureni, str. Mehedinţi Simion, str. Porumbacu, str. Preoteasa.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a postat, zilele trecute, pe Facebook, un mesaj în care susţine că RADET pierde mai mult de o mie de tone de apă fierbinte pe oră, care afectează casele, blocurile, şcolile, spitalele şi străzile din Bucureşti.

 

Te-ar putea interesa și: