Avocatul Adrian Căvescu, angajat de Gigi Becali în acest proces, a invocat greşeli comise în 2017 de o altă instanţă a Curţii de Apel, solicitând acum "în principal îndreptarea erorilor materiale privind: – admiterea excepţiei autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 267A/22.03.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosarul nr. 3933/3/2015 şi – respingerea pentru autoritate de lucru judecat a cererii de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale Steaua Bucureşti nr. 72827 şi decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale Steaua Bucureşti nr. 130904", potrivit romaniatv.net

Răspunsul Curţii de Apel este fără echivoc: "Apelul este nefondat". De asemenea, judecătorii fac referire, în motivarea sentinţei, la marca Steaua a Armatei ca fiind "naţională", adică un bun al statului român!

La sfârşitul lunii noiembrie 2018, instanţa a respins cererea FC FCSB SA ca Steaua să fie decăzută din drepturile asupra mărcii şi anularea acesteia. S-a respins atunci, de asemenea, ca inadmisibilă, cererea FCSB de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Prin urmare, marca Steaua rămânea la Armată.