Evenimentul Zilei > Politica > Zeci de mii de oameni din judeţul Bacău NU au energie electrică
Zeci de mii de oameni din judeţul Bacău NU au energie electrică

Zeci de mii de oameni din judeţul Bacău NU au energie electrică

Zeci de mii de oameni din 26 de localităţi ale judeţul Bacău sunt fără energie electrică, luni, din cauza rafalelor de vânt care au afectat reţelele de transport şi distribuţie a energiei electrice.

Jumătate de ţară este ÎNGHEŢATĂ BOCNĂ sub COD ROŞU. Judeţele blocate în zăpadă. Mai multe drumuri, printre care şi AUTOSTRADA Bucureşti – Constanţa, au fost ÎNCHISE | UPDATE

26 de localităţi din comunele Stănişeşti, Motoşeni, Glăvăneşti, Răchitoasa, Coloneşti, Helegiu, Livezi şi Bârsăneşti sunt fără energie electrică, la fel ca şi trei cartiere din oraşele Bacău, Oneşti şi Târgu Ocna. Peste 7.900 de familii din judeţ sunt afectate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, informează Mediafax.

"Un număr de 12 echipaje ale E.ON lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi realimentarea respectivelor localităţi cu energie electrică. Deocamdată, din cauza condiţiilor meteo din teren, reprezentanţii E.ON nu ne-au putut comunicat în cât timp vor fi rezolvate problemele din judeţ”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News